For virksomheder

Øge trivsel og sundhed på arbejdspladsen

Trivsels, sundhed og stressforebyggende forløb

I de seneste år har Sundhedskompa9et hjulpet og rådgivet en lang række private virksomheder. Her har vores primære opgave været at forbedre virksomhedernes økonomi ved at nedbringe sygefravær, mindske stress i medarbejdergruppen og fastholde folk på arbejdspladsen.

Derudover arbejder vi med trivsel, fordi vi ved, det gør en målbar forskel på bundlinjen, når der opstår en arbejdskultur, hvor medarbejderne trives og yder deres bedste.

Sundhedskompag9et tilbyder foredrag, workshops, gruppe- og enkeltforløb - alt sammen skræddersyet til den enkelte virksomhed.

- Nedbringe sygefraværet i personalegruppen med 8 -12 pct. 

- Fem konkrete ting medarbejderne kan gøre i hverdagen, der forebygger stress. Vi arbejder med stresshåndtering, hurtig udredning og indsatser til udbrændte medarbejdere eller syge med risiko for langtidssygdom

- Øge trivslen på arbejdspladsen, mindske virksomhedens personaleomsætning .Medarbejdertrivslen øges med minimum 10-12 pct.

 

- Styrke kommunikationen - Hvordan undgår vi misforståelser- Hvordan får vi en god omgangstone i en travl hverdag.

- Forløb for medarbejdergrupper, som vil og har brug for at arbejde med sundhed i hverdagen. 

- Fokus på motivation og forebyggelse af livstilssygdomme, træning, motion, øget selvværd samt KRAM faktorer. Sundhedskompa9et har mange års dokumenteret erfaring med dette område.  

- Vi tilbyder forebyggelse og behandling i form af massage, fysioterapi, hjælp fra psykoterapeuter eller psykologer efter behov hos den enkelte medarbejdere.

- Overalt arbejder vi med, hvordan virksomheden kommer væk fra en ”Nej, vi kan ikke kultur” over mod en ”Ja, vi kan kultur”.

image001_edited.jpg
Underviser

Marianne Hansen

Marianne har 20 års erfaring, er certificeret psykoterapeut, uddannet underviser, coach, mentor, og har arbejdet med klienters fysisk og psykisk sundhed  i 15 år.

Lene-%C3%86r%C3%B8-Portr%C3%A6t_edited.j
Underviser

Lene Lisby

Lene er uddannet underviser, Cand.mag., coach, mentor og psykoterapeut. Lene har 15 års erfaring.

image002_edited.jpg
Fysioterapeut/ Mentor

Trisse Andersen

Trisse er uddannet fysioterapeut og mentor med speciale i sundhed og forebyggelse.

Mød vores undervisere

Nysgerrig på hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed?